Hard Rock – Metal Στέκια στην Αθήνα

Η Αθήνα είναι πολύ μεγάλη πόλη και τα μπαράκια που metal1παίζουνε την αγαπημένη μας μουσική πολλά. Ως επί το πλείστον, είναι συγκεντρωμένα γύρω από την περιοχή των εξαρχείων. Υπάρχουν, όμως, και αρκετά σε άλλες περιοχές.  Έτσι, μια παρουσίαση των μαγαζιών που παίζουν μέταλ (και άλλες σχετικές μουσικές) είναι κατά τη γνώμη μου απαραίτητη.

Όσο έψαξα στο ίντερνετ, βρήκα μόνο φλώρικες περιγραφές από άσχετους με τον χώρο τύπους και μάλιστα δίπλα σε παρουσίαση για κλαμπάκια και σκυλάδικα. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν.

/

ΕΞΑΡΧΕΙΑ


Underground καφέ (Ανδρέου Μεταξά 19 – 21)

Κλασσικό στέκι. Βρίσκεται στην Ανδρέου Μεταξά, 50 undergroundμέτρα από την πλατεία Εξαρχείων. Οι τιμές δεν είναι πολύ φθηνές, αλλά δεν είναι και πολύ ακριβό σαν μαγαζί. Πριν από 5 – 6 χρόνια οι ιδιοκτήτες κάπως την είχαν δει για μια περίοδο και απαιτούσαν από κάθε άτομο μέσα σε μια παρέα να παίρνει κάτι. Ευτυχώς κατάλαβαν πόσο μαλακισμένη αντιμετώπιση ήταν αυτή και το σταμάτησαν. Εκτός αυτού, το Underground είχε να παινεύεται πως ήταν το πιο σάπιο μαγαζί στα Εξάρχεια. Δεν είχε κάνει ανακαίνιση επί τουλάχιστον δέκα χρόνια και η τουαλέτα ήταν σαν βομβαρδισμένη, ζωγραφισμένη παντού με μαρκαδόρους. Προσωπικά θεωρώ πως ήθελε να διαιωνίσει την εικόνα του βρωμιάρη μεταλά. Τώρα πια έχει ανακαινισθεί αρκετά. Όπως και να, χει, το μαγαζί είναι το πιο κλασικό μεταλάδικο στην Αθήνα. Πολλές φορές μπορεί να δει κανείς μπάντες να πίνουν μπύρες εδώ μετά ή πριν από συναυλίες.

Τιμές:

Πρόγραμμα:

Τηλέφωνο: 210 3822019

Ιστοσελίδα: www.facebook.com/undergroundathens

/

RAGNAROK (Ανδρέου Μεταξά 25)
Είναι το παλιό Underground Club, ακριβώς στη γωνία ragnarok_red_1304011649Μεταξά και Θεμιστοκλέους. Έχει καλές τιμές και μέταλ βραδιές όπου εναλλάσονται αφιερώματα σε μπάντες ή σε είδη μέταλ. Αποτελεί σίγουρη επιλογή για μέταλ μπυροποτικές βραδιές. Σαν μπαρ είναι μάλλον αδιάφορο αλλά μαζεύει κόσμο.

Τιμές:

Πρόγραμμα:

Τηλέφωνο: 210 3822019

Ιστοσελίδα:

/
Dr Feelgood (Σπύρου Τρικούπη 1)

Πρόκειται για ένα ροκ μπαρ με πραγματικά φτηνήdr μπύρα και ποτά. Είναι στην πλατεία Εξαρχείων, δίπλα στο σουβλατζίδικο Σάββας (μεσολαβεί ένα άκυρο μπαράκι ανάμεσα) και ανήκει στον Πέτρο που αν δεν κάνω λάθος είναι o πρώην ιδιοκτήτης του ΑΝ και νυν ιδιοκτήτης του Gagarin 205. Είναι πήχτρα στο φυτό και στις γλάστρς και έχει τέντα από πάνω, οπότε δύσκολα θα το δει κανείς από την πλατεία. Παλιά είχε πιο πολύ κόσμο και έβαζε βίντεο από μπάντες κτλ. Τώρα δυστυχώς σπάνια είναι γεμάτο. Προς τιμήν του, ήταν από τους πρώτους που κατέβασαν πραγματικά τιμές με την κρίση, πχ κανάτα μπύρα 2 λίτρων 8 ευρώ.

Τιμές:

Πρόγραμμα:

Τηλέφωνο: 2103303425

Ιστοσελίδα: –

/
ΑΝ clubαν (Σολωμού 13 – 15)

Κλασικό λαϊβάδικο του κέντρου. Εδώ βλέπει κανείς τις πιο καλές μικρομεσαίες μπάντες της μέταλ σκηνής. Ειδικά σε ό, τι αφόρα σε death, black metal και stoner rock, εδώ παίζουν όλες οι σοβαρές μπάντες. Επίσης, παίζουν πολλά συγκροτήματα της underground ελληνικής indie rock σκηνής. Τέλος, έχει και το battle of the bands. Έχει προγραμματάκι που μπορείτε να προμηθευτείτε από την πόρτα του ή από την ιστοσελίδα. Η είσοδος είναι παραπάνω από λογική (από 7 μέχρι 20 ευρώ συνήθως).

Τιμές:

Πρόγραμμα:

Τηλέφωνο: 210 3305056

Ιστοσελίδα:  www.anclub.gr

/

ROI MAT (Σολωμού 17-19)

ροιματjpgΆνοιξε στα τέλη του 2008 καταλαμβάνοντας μέρος της «Μποέμισσας», του γνωστού ρεμπετάδικου της περιοχής που έκλεισε.

Τιμές:

Πρόγραμμα:

Τηλέφωνο: 2103305056

Ιστοσελίδα:  –

/

/
Alligator genuine bar (Λεωφόρος Αλεξάνδρας 56)

Αυτό είναι το ιδανικό μέρος για τους μηχανόβιους στην αλλιγατοραςjpgΑθήνα (ήταν η έδρα του αρχικού Harley Davidson κλαμπ της Ελλάδας). Πάντα θα είναι αραγμένες απ’ έξω δυο τρεις χάρλεϋ. Παίζει hard rock αυστηρά και τα ποτά είναι πολύ καθαρά (σπάνιο!) Είναι λίγο πιο τσιμπημένο σε τιμή αλλά αυτό είναι μάλλον λογικό, αφού οι περισσότεροι θαμώνες του είναι κάπως πιο μεγάλης ηλικίας (40ρηδες 50ρηδες εννοώ).

Τιμές:

Πρόγραμμα:

Τηλέφωνο: 210-8814984

Ιστοσελίδα: –

/
Mo Better  (Κωλέττη 32)

mobetterΚλασικό αφτεράδικο – ζωή έχει μετά τις 3 το βράδυ. Όταν είσαι μέσα δεν μπορείς να δεις έξω, με αποτέλεσμα πολύ συχνά να πηγαίνεις νύχτα και να φεύγεις μέρα. Δεν είναι μεταλάδικο, αλλά παίζει μουσικές που γουστάρουμε (RATM, sisters of mercy, prodigy, punk, hardcore) και καμιά φορά μπορεί να παίξει και μέταλ. Οι τιμές του είναι μάλλον ακριβές (έχω καιρό να πάω) αλλά άμα το πετύχεις σε καλή μέρα έχει πολύ κέφι. Κανονικά έχει είσοδο, οπότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ζητήσετε να μπει ένας πρώτα να δει αν είναι κάποιος γνωστός σας μέσα (και καλά), ώστε να τσεκάρει αν αξίζει. Μην το γελάτε. Δεν έχει πλάκα να είσαι σε μπαρ που κανονικά είναι πήχτρα και να πίνεις μόνος σου το ποτό σου επειδή πλήρωσες είσοδο και λυπάσαι να πετάξεις τα λεφτά σου!

Τιμές:

Πρόγραμμα:

Τηλέφωνο: 210-3812981

Ιστοσελίδα: –

/

ΚΑΚΤΟΣ (Λεωφόρος Αλεξάνδρας 40)kaktos alexandras

Τιμές:

Πρόγραμμα:

Τηλέφωνο: 210-3812981

Ιστοσελίδα: –

/

/
Bat City  (Λεωφόρος Αλεξάνδρας 11.)

Πbatcity_athens_3_by_milenatosic-d300uxqρόκειται για ένα σχετικά καινούργιο μαγαζί (4 – 5 χρόνια νομίζω) αλλά ένα από αυτά που πραγματικά σέβονται τους πελάτες τους και που έχουν έρθει για να μείνουν. Στην ιστοσελίδα του θα βρείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεών του ενώ μέσα στο μαγαζί λειτουργεί και προβάδικο για μπάντες που θέλουν να τζαμάρουν ή να ηχογραφήσουν. Λαιβάκια έχει επίσης κάποιες κυριακές και εκδηλώσεις οργανώνονται πολύ συχνά.

Τιμές:

Πρόγραμμα:

Δευτέρα – ALL ABOUT, Τρίτη – AOR / HARD / MELODIC ROCK,Τετάρτη – SPECIAL,EVENTS/GUEST DJ’S, Πέμπτη – ΜΕΛΩΔΙΚΕΣ ROCK ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ, Παρασκευή – ALL ABOUT../LIVE/GUEST DJ’S, Σάββατο- ALL ABOUT.., Κυριακή- LIVE/SPECIAL EVENTS/GUEST DJ’S

Τηλέφωνο: Δημήτρης 6985964483, Λεύκιος 6945333420, 210-6401666

Ιστοσελίδα: www.batcity.gr

/

/
Revenge of Rock  (Λεωφόρος Αλεξάνδρας 34)revenge

Το κατ’ εξοχήν μπαρ που πάνε οι μπάντες μετά από τις συναυλίες. Είναι αρκετά κυριλέ φάση αλλά έχει χαβαλέ. Συχνά έχει πάρτυ όπου γίνονται διαγωνισμοί, προβάλλονται βίντεο και γενικά περνάς καλά. Πριν από τρια χρόνια που είχα πάει τελευταία φορά είχε και ωραίες γκαρσόνες. Επίσης είναι ευρύχωρο. Ίσως το μόνο μέταλ μπαρ που μπορώ να σκεφτώ που να μπορεί κανείς να φάει πόρτα! Άκουσα πως πρόσφατα άλλαξε χώρο. Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω, γιατί εγώ δεν μπορώ να βρω κάποια σχετική πληροφορία.

Τιμές:

Πρόγραμμα:

Τηλέφωνο: 210 8830695

Ιστοσελίδα: www.myspace.com/revengeofrock

/
7 Sins (Θεμιστοκλέους και Γαμβέτα 5)

7Πρόκειται για το πρώην Underworld, πρώην TEXAS NECROPOLIS, πρώην Sin City. Κατά πάσα πιθανότητα την άλλη βδομάδα θα έχει πάλι άλλο όνομα. Metallodoom0gothorock φάση με πολύ ωραία ατμόσφαιρα που μυρίζει νταρκίλα και σαδομαζό. Γενικά σκάνε πολύ παράξενα τυπάκια εκεί (εμφανισιακά εννοώ). Δεν είναι πραγματικά φθηνό, αλλά  μια επίσκεψη αξίζει. Δεν μοιάζει με κανένα άλλο μαγαζί στην Αθήνα. Έχει και αυτούς τους ωραίους καναπέδες από γυαλιστερή δερματίνη – πολύ φετιχιστική κατάσταση. Που και που έχει και καμιά συαναυλιούλα εκεί (εγώ είχα δει Mayhem και ήταν πιο καλά από ότι θα περίμενα)

Τιμές:

Πρόγραμμα:

Τηλέφωνο: 6977168351, 6983475970

Ιστοσελίδα:  sevensinsclub

/

/

underworldUnderworld Genesis  (Ιπποκράτους 56)

Βρίσκεται στο παλιό ΤΕΞΑΣ και για να είμαι ειλικρινής δεν έχω πάει ποτέ και δεν ξέρω αν λειτουργεί ακόμα.

Τιμές:

Πρόγραμμα:

Τηλέφωνο: 6972802171

Ιστοσελίδα:

/

/

Ρεζίν (Εμμανουήλ 53)

Κλασική καφετέρια με περίφημη κρύα σοκολάτα. Παίζει rock, ρεζινhard rock, heavy metal κατά κύριο λόγο. Ανήκει στην τριάδα των ροκ καφετεριών της Εμμανουήλ Μπενάκη (ΑΒ – ΑΞΑΦΝΑ – ΡΕΖΙΝ) και είναι σίγουρα η πιο πετυχημένη. Έχει ένα κλασικό ξεθωριασμένο, γλυτσερό, πράσινο πανί σαν τσόχα για πάτωμα και το δάπεδο στη γωνία είναι ανισόπεδο και γλυστράει με αποτέλεσμα να κινδυνεύεις συνέχεια να πέσεις. Επίσης, είναι μικρό και συνέχεια περνάνε αμάξια και κάνουν φασαρία. Είναι όμως παλιά αγαπημένη καφετέρια και χαιρόμαστε που υπάρχει ακόμα.

Τιμές:

Πρόγραμμα:

Τηλέφωνο: 2103846385

Ιστοσελίδα: –

/

ΑΒ (Εμμανουήλ 51 ή 53)

Μακράν το πιο αδιάφορο από την τριάδα. Ο ιδιοκτήτης του είναι ένας βλάχος, άσχετος με ροκ, ο οποίος βάζει ροκ απλά και μόνο επειδή ξέρει πως αυτό πουλάει στα εξάρχεια. Θα μπορούσε να έχει κάλλιστα και καφετέρια στο μπουρνάζι που να παίζει σκυλάδικα. Αν έχει πάνω από 3 τραπέζια θεωρείται γεμάτο. Επίσης απορώ πως επιβιώνει. Ακόμα και ναρκωτικά να έσπρωχνε, θα έπρεπε να μπαίνει κάποιος εκεί για να τα φέρει και κάποιος για να τα πάρει!

Τιμές:

Πρόγραμμα:

Τηλέφωνο: ;

Ιστοσελίδα: –

/

ΑΞΑΦΝΑ (Εμμανουήλ Μπενάκη 51)
Το πιο μέταλ από την τριάδα. Δεν έχω κάτσει ποτέ γιατί μου την έσπαγε ο ιδιοκτήτης του. Είναι ένας  τύπος που μαλώνει με όποιον παρκάρει εκεί γιατί του χαλάει τη μόστρα. Φαντάζομαι αυτός είναι και ένας βασικός λόγος που δεν έπιασε ποτέ πραγματικά. Γενικά είναι ωραίο μαγαζάκι και που και που διοργανώνει και κάτι ιβέντς. Γενικά, πάντως, εδώ και χρόνια απορώ πως έχει επιβιώσει, και αυτό και το ΑΒ.

Τιμές:

Πρόγραμμα:

Τηλέφωνο: ;

Ιστοσελίδα: –

/

Εκτος Εξαρχείων

Jasmin Rock Club (Μιχαλακοπούλου και Σινώπης – Αμπελόκηποι)

Τιμές:

Πρόγραμμα:

Τηλέφωνο:

Ιστοσελίδα: –

/
Tithora  (Λεωφόρος Ιωνίας 275 – Πατήσια)

Τιμές:

Πρόγραμμα:

Τηλέφωνο:

Ιστοσελίδα: –

/

/

   Interpid Fox (Τριπτολέμου 50 – Γκάζι)

φοχΠολύ ωραίο μαγαζί, ειδικά για βράδυ. Εξαιρετικό μοντέρνο ροκ ντεκόρ και ένα σάπιο μπιλιάρδο στην μέση. Έχει συρμάτινο δίχτυ για να κάθονται από πίσω οι μπάντες όταν παίζουν και η μπύρα σερβίρεται σε γνήσιο πιντ ποτήρι. Οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες αλλά όχι ιδιαίτερα για Γκάζι.

Τιμές:

Πρόγραμμα:

Τηλέφωνο: 2103466055

Ιστοσελίδα: www.facebook.com/Intrepid-Fox

/

45 Μοίρες – Roof 45 (Βουτάδων & Ιάκχου 18 – Γκάζι)

Πολύ δημοφιλές μαγαζί, με χαρακτήρα ροκ (όχι μέταλ).taratses Στα θετικά του είναι η τέλεια ταράτσα του το καλοκαίρι σε συνδυασμό με τις πολλές βιντεοπροβολές από ροκ συγκροτήματα και καλλιτέχνες. Στα αρνητικά – τι άλλο; – η τιμή. Πάντα το έβρισκα ακριβό, τώρα δεν τολμάω να πατήσω!

Τιμές:

Πρόγραμμα:

Τηλέφωνο: 2103472729

Ιστοσελίδα: www.facebook.com/45

/

leroi    Le Roi (Παπανικολή 18 Χαλάνδρι)

Από τα πιο παλιά ροκάδικα, με κλασικές ροκ επιλογές στη μουσική. Το παλιό στο Γαλάτσι ήταν, κατά τη γνώμη μου, πολύ πιο όμορφο. Αυτό είναι συμπαθητικό σαν χώρος, με ωραία διακοσμητικά στοιχεία, αλλά τιμές φωτιά. Όσες φορές έχω πάει, δεν το έχω δει ποτέ γεμάτο, αλλά φαντάζομαι πως με αυτές τις τιμές βγάζει τα έξοδα της μέρας με μια παρέα. Έχω πολύ καιρό να πάω, δεν ξέρω καν αν είναι ακόμα ανοιχτό.

Τιμές:

Πρόγραμμα:

Τηλέφωνο: 210-6892104

Ιστοσελίδα: –

/

GAGARIN 205

Τιμές:

Πρόγραμμα:

Τηλέφωνο:

Ιστοσελίδα: –

/

FUZZ

Τιμές:

Πρόγραμμα:

Τηλέφωνο:

Ιστοσελίδα: –

/

/
Legion (λεωφόρος Αχαρνών 164)

Τιμές:

Πρόγραμμα:

Τηλέφωνο:

Ιστοσελίδα: –

/

La Candela Rock Bar (Αλκμήνης 8 – Δάφνη)

Τιμές:

Πρόγραμμα:

Τηλέφωνο: 6976644833

Ιστοσελίδα: –

/
Rainbow Rock Club

Τιμές:

Πρόγραμμα:

Τηλέφωνο:

Ιστοσελίδα: –

/

Bourbon Bar (Δασκαρόλη 67  – Γλυφάδα)bourbon

Rock, Blues και άλλες μουσικές σε έναν πολύ ωραίο χώρο. Δεν έχω πάει, δεν μπορώ να πω παραπάνω.

Τιμές:

Πρόγραμμα:

Τηλέφωνο: 210 9647600

Ιστοσελίδα: www.bourbonbar.gr

/

Rock Cafe Architecture (Ούλωφ Πάλμε 23 – Ζωγράφου)

Κλασικό ελαφρορόκ μαγαζί, που διοργανώνει αρχιτεκτονικησυχνά λάιβ με μικρές μπάντες. Το απόγευμα έχει επιτραπέζια παιχνίδια. Γενικά ωραίος χώρος αλλά πολύ ακριβό. Σταματήσαμε να πηγαίνουμε εκεί λόγω τιμών. Είχε φτάσει να έχει τον καφέ 4,5 ευρώ. Έχω χρόνια να πάω οπότε δεν ξέρω αν συνεχίζει αυτή την εχθρική προς τους πελάτες του πολιτική. Οριακά μπαίνει σε αυτή τη λίστα, λόγω των λάιβ. Αλλιώς έχω ακούσει και άκυρες μουσικές εκεί.

Τιμές:

Πρόγραμμα: Μπορείτε να το δείτε στην ιστοσελίδα τους

Τηλέφωνο: 2107472472

Ιστοσελίδα: www.rockarchitecture.com

/

Poquito Grande (Ευτυχίδου & Πρατίνου 5 – Παγκράτι)poq

Γνωστό στέκι το οποίο ομολογώ πως δεν έχω επισκεφτεί ποτέ. Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω, ας πει καμιά κουβέντα.

Τιμές: (Είσοδος 7 ευρώ!)

Πρόγραμμα:

Τηλέφωνο: 210 7259098

Ιστοσελίδα: –

/

/

Rock House (Λεωφόρος Παπάγου 111 – Ζωγράφου) rockhouse

Τιμές:

Πρόγραμμα:

Τηλέφωνο: 210 775 3721

Ιστοσελίδα: www.facebook.com/Rock-House

/

Η λίστα θα συμπληρωθεί και θα εμπλουτιστεί με τον καιρό. Επειδή δεν έχω πρόσβαση σε όλες τις περιοχές της Αθήνας, Θα ήμουν ευγνώμων σε όποιον μου έστελνε πληροφορίες για άλλα μαγαζιά της Αθήνας ή περισσότερες για αυτά που έχω γράψει εδώ.

23 thoughts on “Hard Rock – Metal Στέκια στην Αθήνα

 1. το underground ηταν πολυ πιο ομορφο πριν την ανακαινιση… πολλες αναμνησεις, η πρωτη μου μεταλλοπαρεα στα 14..!! θυμαμαι που τα χαμε βαψει μαυρα οταν το αλλαξανε.. καμια σχεση.. ειχε αυτον τον ομορφο πορτοκαλι φωτισμο, τους παρα πολυ ανετους καναπεδες, τις αφιερωσεις και τους στιχους στις πορτες της τουαλετας.. πφφ..

  επισης το revenge of rock δεν πιστευω οτι ειναι κυριλε, ουτε οτι μπορεις να φας πορτα 😛

  θα συμφωνησω, παρολα αυτα, στην κρυα σοκολατα του ρεζιν xD 😉
  α! κι αυτη η πατεντα του revenge of rock με το πανι και τον προβολεα για να βιντεακια ειναι πολυ γαματη!! 🙂

 2. Σχεδία – (Γερουλάνου, Αργυρούπολη): Ωραίο μέρος με πολλές μπύρες, φτηνό αλλά δυστυχώς όλοι καπνίζουν σα… μαλάκες!

 3. »Επίσης απορώ πως επιβιώνει. Ακόμα και ναρκωτικά να έσπρωχνε, θα έπρεπε να μπαίνει κάποιος εκεί για να τα φέρει και κάποιος για να τα πάρει!»

  That was really mean dude…xexeexexexxe

  • Νομιζω εκλεισε τελικα. Πρεπει να προσπαθουσε να το πουλησει κιολας μεσω…αγγελιων. λολ.

  • Καλα οκ μας επεισες
   ..»οχι επειδη δουλευω εκει…» αλλα ολος τυχαιος γραφεις και μια διευθυνηση με τηλ…. και ολος τυχαιος μας λες και τις τιμες… και ολος τυχαιος μας δινεις και το Φ/Β…. οκ και ολα αυτα .»… οχι επειδη δουλευω εκει..»… Ρε μας δουλευεις ?….. διαφημηση του κερατα κανεις ..μηπως ειναι και δικο σου ?.. Καραμπινατη διαφημηση και ασε τα ψοφια τυπου
   «.. οχι επειδη δουλευω εκει…»

 4. Καλημέρα,

  Ξέρετε αν υπάρχει πουθενά στην Αθήνα κάποιο Rock Club στο στυλ του Wizard; Glam-Hard Rock, ωραίο κόσμο (όχι μπιχλομεταλλάδες) με ωραίες σερβιτόρες και λεοπαρδαλέ καναπέδες;

  Ευχαριστώ

 5. Το Jasmin πλέον λέγεται The Crow και το πήραν τα παιδιά που είχαν το Legacy στο Θησείο (το Legacy έκλεισε). Ακόμα δεν ξέρω αν υπάρχει και το Outlaw που ήταν Νεο Κόσμο (Φραντζη και Υμηττού)…πολύ hard/heavy/thrash μαγαζάκι.

 6. Καλησπέρα
  Το poquito grande εκλεισε πρίν 4 χρόνια περίπου και ανοιξε φέτος με νεο ονομα (Bar rock), επίσης το rock house στου ζωγράφου εκλεισε το 2014

  Χρόνια πολλά σε ολούς

 7. Ρε παιδια… ποσο καιρο εχετε να διορθωσετε την σελιδα ?
  Λοιπον για να παμε αλλη μια…
  ALIGATOR — ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ
  MO BETTER – ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ
  BAT CITY – – ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ
  REVENGE OF ROCK – – ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ
  POQUITO GRANDE – – ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ
  ROCK HOUSE – – ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ
  JASMIN – – ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ
  UNDERWORLD GENESIS – ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ
  ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ – ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΕΤΑΛ
  45 ΜΟΙΡΕΣ – ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΕΤΑΛ
  FOX – ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΕΤΑΛ

  ΦΙΛΙΚΑ ΜΗΤΣΑΡΑΣ

  • Μητσάρα έχεις δίκιο. Η αλήθεια είναι πως έχει πολύ καιρό να ενημερωθεί το ποστ και μάλλον πρέπει να το σβήσω. Απλά το άφηνα λόγω και των σχολίων που υπήρχαν. Κανονικά το καλύτερο θα ήταν να το ανανεώσω αλλά δεν ξέρω καθόλου τι παίζει πια…

   • Φιλε ελλαδιστανε το μονο μεταλλαδικο ειναι η η Rainbow στο γκαζι, τωρα οσα μαγαζια που εχω παει τελυταιαος και δηλωνουν ροκ, μεταλ κλπ ειναι για Γ.Τ.Π.Κ (τονιζω απ οσα εχω παει).. αυτη η ροκ πια εχει γινει καραμελα που την μασανε ολοι αλλα τελικα ειναι οπως ειπα και πριν Γ.Τ.Π.Κ

 8. Μήπως ξέρετε αν υπάρχει κλάμπ στην αθήνα τύπου Rαinbow, στην δάφνη/το ζητά η ανιψιά μου όταν είδε φωτογραφίες.
  Ευχαριστώ .

  • Δεν το γνωρίζω και για να είμαι ειλικρινής μένω εκτός Ελλάδος πλέον οπότε πιθανόν πολλές από τις πληροφορίες αυτές να μην είναι πια έγκυρες. Εάν υπάρξουν πολλές διορθώσεις ίσως να το κατεβάσω κιόλας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s