Χρυσή Αυγή: το δεκανίκι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και της εξουσίας

Μιλώντας με πολλούς, ιδιαίτερα νέους που δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν Χρυσή αυγή, τους ρωτώ γιατί σκέπτονται να κάνουν μια τέτοια επιλογή, γνωρίζοντας ότι δεν είναι των άκρων και ούτε των υπερβολών, θέλοντας να διαπιστώσω αν γνωρίζουν τι πρεσβεύει και τι κάνει αυτό το κόμμα.

Διαπιστώνω λοιπόν ότι η πλειοψηφία αυτών των νέων δηλώνει απογοητευμένη και αγανακτισμένη από το σύστημα και την πολιτική, από τα απίστευτα επίπεδα διαφθοράς και ανικανότητας των μεγάλων πολιτικών κομμάτων, δηλώνουν ότι θα «τιμωρήσουν» τα μεγάλα κόμματα με το να ψηφίσουν τις ακραίες επιλογές όπως τη Χρυσή Αυγή πιστεύοντας ότι έτσι θα τους πλήξουν.

Επίσης δηλώνουν ότι και οι υπόλοιποι που βάζουν υποψηφιότητα είναι “ίδιοι” εννοώντας τα υπόλοιπα κόμματα που ξεπήδησαν από στελέχη των μεγάλων κομμάτων, ωστόσο αυτή η πεποίθηση ταράζεται όταν τους ρωτώ να μου πουν αν έχουν διαβάσει για παράδειγμα το πρόγραμμα της Δράσης, ή της Δημιουργίας Ξανά ή των Ελλήνων πειρατών, του Ανταρσυα και άλλων που εμφανίζονται για ΠΡΩΤΗ φορά, τα μέλη τους Δεν έχουν εμπλακεί στη πολιτική σκηνή, που είναι εργαζόμενοι άνθρωποι και που έχουν τουλάχιστο κάτι σοβαρό να πουν.

Το συμπέρασμα είναι ότι δεν ξέρουν ούτε τι σημαίνει Χρυσή Αυγή ούτε ποιοι είναι και τι πρεσβεύουν νέοι σχηματισμοί. Απλά είναι απογοητευμένοι και αγανακτισμένοι.

Νιώθουν όμως ότι εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, μόνο έτσι θα δώσουν ένα καλό μάθημα στα δύο κόμματα εξουσίας.

Είναι όμως έτσι;

Με λίγη υπομονή θα δείτε ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ντοκουμέντα και δηλώσεις, τα περιοδικά τους. Τις καταδίκες τους απο την δικαιοσύνη, το πως συνεργάζονται με την εξουσία, την αγάπη τους για τους Γερμανούς της κατοχής και τα τάγματα ασφαλείας (οι κατοχικοί «ρουφιάνοι»).

Το παρακράτος και η χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής από την εκάστοτε εξουσία:

 

1_XA

Καταρχήν ψηφίζοντας Χρυσή Αυγή αποδέχεσαι τον δικομματισμό μιας και για πολλά χρόνια ήταν το δεκανίκι τους. Μην σας εκπλήσσει αυτό. Όλοι θέλουνε ένα κρυφό σύμμαχο για να κάνουν την δουλειά τους και αυτός δεν είναι άλλος από το ίδιο το παρακράτος.

Παρακράτος, κρυφές χρηματοδοτήσεις και πολλά άλλα, συνθέτουν το παζλ του νεοναζιστικού μορφώματος που Παραμένει το μακρύ χέρι της εκάστοτε εξουσίας.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αρχηγός της Χρυσής αυγής χρόνια συνεργάτης της Εθνικής Υπηρεσίας πληροφοριών (ΕΥΠ).  Κινήθηκε μέσα στο παρακράτος, επ’ αμοιβή, καταδίδοντας συμπολίτες μας για την πολιτική και όχι μόνο δράση τους. Η αντισυστημική δράση του Μιχαλολιάκου, τότε, είχε μηνιαίο κόστος 120.000  δραχμών. Σήμερα;

Η τακτική του μυστικού μισθοφόρου Μιχαλολιάκου κρατάει χρόνια, σύμφωνα με τα όσα έχουν γράψει και δηλώσει δύο πρώην υπαρχηγοί της Χ. Α., Κουσουμβρής και Ζαφειρόπουλος. Μεταξύ άλλων, διαβάζουμε την απάντηση του Μιχαλολιάκου στις απορίες του Κουσουμβρή σχετικά με το ποιος χρηματοδοτούσε δραστηριότητες της οργάνωσης: Έκαναν «αρπαχιές» από τη Νέα Δημοκρατία και από το ΠΑΣΟΚ, και αυτό δεν ήταν μεμπτό, διότι εξυπηρετούσε την «ιερότητα» του αγώνα.

Η Εκάστοτε εξουσία δεν φοβάται να χρησιμοποιήσει τα άκρα. όταν αισθάνεται ότι απειλείται πρέπει κάποιος να “καθαρίσει την μπουγάδα”. Έσπερνε φόβο, πανικό και αμφιβολίες όποτε χρειαζόταν. Φωτογραφίες αστυνομικών με μέλη τέτοιων οργανώσεων που χτυπούν πολίτες οργανωμένα, μπορείτε να βρείτε πάμπολλες στο διαδίκτυο. Στη ουσία ψηφίζοντας άκρα, κάνετε μεγάλη χάρη στα δύο μεγάλα κόμματα.

Παρακάτω θα σταχυολογήσω μερικές ακόμη ιδιότητες της Χρυσής Αυγής ώστε να δουν πολλοί το ποιόν της, από δηλώσεις και εκφάνσεις των ίδιων των μελών της:

2

Θαυμαστές του Τσολάκογλου* και της Γερμανικής Κατοχής

«Τιμή και δόξα στους νεκρούς ήρωες των Ταγμάτων Ασφαλείας των Τ.Ε. και των ομάδων Χ.» αναφέρει το περιοδικό Αντεπίθεση στην έκδοση του Ιανουαρίου του 2000 το οποίο εκδίδει η νεολαία του κόμματος. Με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο υμνούν τον τότε δοτό πρωθυπουργό Τσολάκογλου, η φωτογραφία του οποίου φιγουράρει στο εξώφυλλο του περιοδικού της Χρυσής Αυγής υπό το τίτλο «έντιμη ειρήνη» ενώ αντίστοιχη περίοπτη θέση έχουν και για τα τάγματα ασφαλείας προσπαθώντας να εξωραΐζουν τη δράση τους: . Σήμερα, το κατά τα άλλα αντισυστημικό κόμμα, είναι ενάντια στις «ξένες δυνάμεις» και τους δοτούς πρωθυπουργούς.

*Την (21 Απριλίου 1941) στην Λάρισα, ο Τσολάκογλου, «υπό το κράτος βίας», υπέγραψε ως διοικητής της Ελληνικής Στρατιάς Ηπείρου και Μακεδονίας την άνευ όρων παράδοση του Ελληνικού Στρατού στους Γερμανούς. Εκ μέρους των Γερμανών, το πρωτόκολλο της παράδοσης συνυπέγραψε ο αρχηγός των γερμανικών στρατευμάτων στην Ελλάδα, στρατηγός φον Γκράιφφενμπεργκ (von Greinffenberg).

Παιδιά της Χούντας του Παπαδόπουλου:

«Και φυσικά είναι σύμπτωση ότι θα παρουσιάσουμε τα ψηφοδέλτιά μας την 21η Απριλίου. Όλες τις εκδηλώσεις μας τις κάνουμε το Σάββατο, έτσι έτυχε και η συγκεκριμένη μέρα έπεσε Σάββατο. Δεν έχω πρόβλημα και δεν θα το κρύψω, συμφωνούμε σε πολλά με την 21η Απριλίου».

(Nίκος Μιχαλολιάκος, στον τηλεοπτικό σταθμό Κόντρα, Πέμπτη 19 Απριλίου 2012)

xrisi_aygh3

Διαβάστε ποιος υπογράφει το κείμενο!

Υμνητές του Χίτλερ και του ναζισμού

Είναι υμνητές του Χίτλερ, της θεωρίας του ναζισμού και της φυλετικής καθαρότητας ακόμη κι αν με λεκτικές ακροβασίες προσπαθούν να το κρύψουν. Δηλώνουν πως το σήμα τους, όπως και ο χαιρετισμός τους είναι αρχαιοελληνικός την ώρα που μέσω των κειμένων τους εκφράζουν απερίφραστα την πραγματική ιδεολογική τους τοποθέτηση, υμνώντας τους «αγνούς στρατιώτες των SS»: «Τα Waffen SS, η στρατιά των Ευρωπαίων εθελοντών στη μάχη της φυλής μας για την συντριβή του εβραιομπολσεβικισμού, ήταν και παραμένει ένας θρύλος», διαβάζουμε στο περιοδικό της Χρυσής Αυγής, σε ένα μικρό αφιέρωμα στη ναζιστική μηχανή του Χίτλερ.

Περιοδικό “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” [Ιούν.-Ιούλ. 2005]
Δεν γιορτάζουμε, γιατί ο κόσμος χωρίς τον Χίτλερ είναι απάνθρωπος. Ενώ με τον Χίτλερ θα έσφυζε από ανθρωπιά και καλοσύνη..

Στην σελίδα της Χρυσής Αυγής κάποια από τα προτεινόμενα βιβλία είναι:

  • Χίλια Χρόνια Χίτλερ – Λεόν Ντεγκρέλ – Εκδόσεις:Ασκαλών, 2002
  • Από το Κάιζερχοφ εις την Καγγελαρίαν του Ράιχ – Δρ.Γιόζεφ Γκαίμπελς – Εκδόσεις: Ασκαλών, 2001
  • Λόγος για την επέτειο ανάληψης της Αρχής –  1942 Σπορτπαλάστ,  Βερολίνο- Adolf Hitler
    Εκδόσεις Νέα Σπάρτη, 2009
  • Άριος Πολιτισμός – Ίων Φιλίππου – Εκδόσεις ΝέαΣπάρτη, 2008

Όλα τα βιβλία ασχολούνται με την ανωτερώτητα και τα διάφορα θέματα των αρίων ναζί Γερμανών.

Έτσι λοιπόν, ενώ επισήμως η Χρυσή Αυγή ευαγγελίζεται ότι κόπτεται για το καλό της Ελλάδας, στην πράξη θέλει να επαναφέρει την γερμανική κυριαρχία στην Ευρώπη και την Ελλάδα μέσω της αναβίωσης της ναζιστικής ιδεολογίας. Έτσι δηλαδή:

ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΡΟΩΘΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

x-a-nazi

Εξουσία του ΕΝΟΣ. Όχι δημοκρατία

 

Αποδοχή της ιδέας κατάργησης της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και εγκαθίδρυσης ενός κράτους το οποίο θα ηγεμονεύει ο ένας «Ηγέτης»!

Σε όλα τα κείμενα της Χρυσής Αυγής, η δημοκρατία αναφέρεται σαν ένα άχρηστο πολίτευμα. Οι αναφορές στο δίκιο του «λαού» καταλήγουν στο ότι τελικά δεν έχει σημασία ή «ποσότητα» αλλά η «ποιότητα» των ανθρώπων που απαρτίζουν τον λαό.

Από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής διαβάζουμε ότι :

  • «ο Λαός ηγεμονεύει τον εαυτό του μέσα απ’ τον Ηγέτη του…»
  • «ο Λαός γεννιέται μέσα από τα φύλα, τους τύπους μιας Φυλής…»

Η Χρυσή Αυγή από το 2007 δρα επισήμως μαζί με το γερμανικό ναζιστικό κόμμα NPD που είναι διάδοχος του Γερμανικού Αυτοκρατορικού Κόμματος.

Η Χρυσή Αυγή υπεραμύνεται της ιστορικής αποκατάστασης του δικτάτορα Ιωάννη Μεταξά.

Τον τελευταίο καιρό, η Χρυσή Αυγή προσπαθεί να περάσει την εικόνα ενός εθνικού κόμματος που δεν έχει σχέσεις με τον ναζισμό, καθώς γνωρίζει ότι έτσι θα αποσπάσει περισσότερες ψήφους.

Η αλήθεια όμως είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν για σήμα τους τον αγκυλωτό σταυρό, χαιρετάνε με τον ναζιστικό χαιρετισμό και χρησιμοποιούν τα σύμβολα της ναζιστικής Γερμανίας στα έντυπα τους.

Άνθρωποι με ποινικά αδικήματα!

mixaloliakos_katadiki

Φυσικά πολλά απο τα μέλη της είναι όλοι “μπουμπούκια” και άνθρωποι του κοινού ποινικού δικαίου (εγκληματίες), όπως αποκαλύπτει και ο Κώστας Βαξεβάνης στο κουτί της Πανδώρας. Εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις και δικαστήρια για πολλούς απο αυτούς όπως για ξυλοδαρμούς, απόπειρα ανθρωποκτονίας, οπλοκατοχή και οπλοχρησία και άλλα ποινικά αδικήματα.

Ο ίδιος ο αρχηγός τους ο Μιχαλολιάκος έχει καταδικαστεί για κατοχή εκρηκτικών. Την 10ετία του 70 που ΔΕΝ υπήρχαν μετανάστες, υπήρχαν κινηματογράφοι και βιβλιοπωλεία για να βάζουν βόμβες σε όποιους (κυρίως αριστερούς) δεν συμφωνούσαν με τις πολιτικές απόψεις τους.

Επομένως το πως θα ξεβρομίσει ο τόπος με πληρωμένους ανθρώπους του παρακράτους και υπόλογους στη δικαιοσύνη για ποινικά αδικήματα…δεν μπορούμε να καταλάβουμε.

Η κλασσική απάντηση της Χρυσής Αυγής σε όλα τα παραπάνω, είναι ότι δεν είναι ναζιστές και δεν είναι φασίστες.

Μπορείτε να ξεκαθαρίσετε εύκολα το θέμα στο μυαλό σας αν ρωτήσετε ένα από τα μεγαλο-στελέχη της Χρυσής Αυγής για το αν μπορούν να ξεστομίσουν ότι ο Χίτλερήταν ένας δειλός, φασίστας τύραννος που αυτοκτόνησε γιατί δεν άντεχε την ήττα.

 

Κάποιος που δεν είναι ναζιστής και δεν είναι φασίστας, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να επαναλάβει την παραπάνω πρόταση. Θα δείτε όμως ότι αυτές οι κουβέντες δεν θα μπορέσουν ποτέ να βγουν από το στόμα ενός Χρυσαυγίτη.

Δεν αρκεί η επίκληση στη «μητέρα πατρίδα» ως επιχείρημα για να δοθεί σε κάποιον ο τίτλος του πατριώτη, ούτε η λέξη λαθρομετανάστης για να δώσεις λύση στο μεταναστευτικό. Η διαστρέβλωση των εννοιών και οι πραγματικές ναζιστικές προθέσεις της, την καθιστούν πιο λαθραία στην πολιτική ζωή και στην κοινωνία μας από κάθε τι άλλο. Άλλωστε, είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς πως το συγκεκριμένο νεοναζιστικό μόρφωμα σκοπίμως δεν έχει πρόγραμμα, αφού αυτό δεν ξεπερνά τις 3.500 λέξεις!

Όσο για τον ναζιστικό χαιρετισμό που υποστηρίζουν ότι χαιρετάνε έτσι επειδή χαιρετούσαν με αυτόν τον τρόπο οι Αρχαίοι Σπαρτιάτες, τα έργα τους και η εκτίμηση προς τον Χίτλερ, την Χούντα των Συνταματαρχών τους δοσύλογους που κατέδιδαν Ελληνες στην γερμανική Κατοχή αποδεικνύουν περίτρανα το αντίθετο.

Καλό είναι λοιπόν να γνωρίζουμε ποιο έγκλημα θα διαπράξουμε με το να υποστηρίζουμε μορφώματα που δέρνουν κόσμο στις πορείες στο πλευρό της αστυνομίας και ποιο το παρελθόν τους και ο φιλο-χιτλερικός τους έρωτας. Όχι μόνο δεν αποδυναμώνουμε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ με το να τους ψηφίσουμε, αλλά δίνουμε άλλοθι και πάτημα να μπουν στη βουλή άτομα που θα επισημοποιήσουν το ξύλο, την άκρατη βία ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ και όχι σε βάρος των εργοδοτών τους. Εργοδότης τους ήταν πάντα η εξουσία των δύο μονομάχων που τους χρησιμοποιούσαν κατά το δοκούν σε όλες τις βρώμικες δουλειές τους.

Τα στοιχεία, οι δηλώσεις και οι φωτογραφίες είναι ΑΔΙΑΨΕΥΤΟΙ μάρτυρες και δεν πρόσθεσα ΤΙΠΟΤΑ από δική μου άποψη -σαν προπαγάνδα- για την δράση τους.

Μόνοι τους τα λένε…

 

Μ. Παπακώστας

Συγγραφέας-Δημοσιογράφος

 

Πηγή: fititis.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s