Εικόνες

Εδώ παρατίθενται ιστοσελίδες που έχουν σχέση με εικόνες, φωτογραφίες, γελοιογραφίες κτλ. Εδώ το πεδίο είναι πραγματικά άπειρο, οπότε γίνεται μόνο μια αυστηρή επιλογή των σελίδων που θα παρουσιαστούν.

/

/

9GAG

πήγαινε στο   9GAG:

Ένα σάιτ αφιερωμένο σε αστείες φωτογραφίες και σκίτσα. Από την άποψη του καψίματος, αυτό το σάιτ παίρνει άριστα. Μπορείς να χαζεύεις επί ώρες καθότι έχει πάρα πολύ υλικό. Επίσης, συνέχεια ανεβάζουν οι χρήστες καινούργια σχεδιάκια και φωτογραφίες με αποτέλεσμα να είναι διαφορετικό κάθε φορά που θα μπεις. Αυτό έχει και την αρνητική του πλευρά, βέβαια, καθότι πολλοί ανεβάζουν κάτι σεντόνια που στο τέλος βλέπεις πως είναι μπούρδες και απλά έχασες τον χρόνο σου.

Προσωπικά, με κουράζει για δύο λόγους. Πρώτον, επειδή η δομή του σάιτ μοιάζει με κακοστημένο μπλογκ, είναι σχεδόν αδύνατον να βρεις κάτι που σου άρεσε πριν μια βδομάδα ακόμα κι αν θυμάσαι ακριβώς τι ήταν. Γι΄ αυτό και οι περισσότεροι χρήστες – επισκέπτες πετάνε λινκ δτο φέισμπουκ ώστε να μπορούν να τα ξαναβρούν! Δεύτερον, δεν έχει καθόλου βίντεο – είναι μόνο σκίτσα και φωτογραφίες. Πάντως, ένα μεγάλο μέρος από τα αστεία σκιτσάκια που κατακλύουν το φέισμπουκ είναι από κει. Αν δεν κάνω λάθος, όλα αυτά τα σκιτσάκια με την παράξενη – ανατριχιαστική απλή ασπρόμαυρη μούρη προέρχονται από το 9GAG.

Βαθμολογία: 6/10

/

/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s